Hatsune Miku - Oplosan Lyrics + Music


Opo ora eman duite gawe tuku banyu setan
Opo ora mikir yen mendem iku biso ngrusak pikiran
Ojo diteruske mendeme
Mergo ora onok untunge
Yo cepet lerenono mendemmu
Ben dowo umurmu

Oplosan....Oplosan.....Oplosan
Sawangen kae konco koncomu akeh do podo gelempangan
Ugo akeh sing kelesetan ditumpakke ambulan
Yo wes cukup anggonmu mendem
Yo wes cukup anggonmu gendeng
Do mari mario yo leren lereno
Ojo diterus terusno

Tutupen botolmu Tutupen oplosanmu
Emanen nyawamu ojo mbok terus teruske mergane ora onok gunane (2x)

Oplosan....Oplosan.....Oplosan
Sawangen kae konco koncomu akeh do podo gelempangan
Ugo akeh sing kelesetan ditumpakke ambulan
Yo wes cukup anggonmu mendem
Yo wes cukup anggonmu gendeng
Do mari mario yo leren lereno
Ojo diterus terusno

Tutupen botolmu Tutupen oplosanmu
Emanen nyawamu ojo mbok terus teruske mergane ora onok gunane (2x)

Hatsune Miku - Oplosan Lyrics + Music
Item Reviewed: Hatsune Miku - Oplosan Lyrics + Music 9 out of 10 based on 10 ratings. 9 user reviews.
Emoticon? nyengir

Komentar Dengan Bijak, Komentar Menggunakan Link Aktif Pasti Di Hapus!!.. #Terimakasih Sudah Berkunjung ^_^

Komentar Terbaru

Just load it!